Трансферен печат - Рекламна агенция M&M Vision

Транферният печат е метод за отпечатване на изображения. В този вид печат се използва междинен носител. Изображението се нанася предварително в огледален вид върху специална хартия. След това се пренася към тъканта под въздействието на натиск и температура.

Често изображението, което се транферирара върху даден продукт се създава именно чрез ситопечат. В последните години, масово се прилага дигитален трансферен печат. Той е основан изцяло на цветен лазерен печат върху трансферна хартия.

Има различни видове трансферна хартия. Вида хартия се определя в зависимост от материала върху, който ще се нанася изображението.

Рекламна агенция M&M Vision предлага няколко вида трансферен печат :

  • Трансферен печат със студено отслойване : При този вид, трансферната хартия не се отделя от продукта докато не изстине напълно. Този тип печат е подходящ за облекла, тениски, шапки, екипи и други от изкуствени материи.
  • Трансферен печат с горещо отслойване : При този вид трансферен печат, изображението се отпечатва върху трансферната хартия. След като се отпечата тя се изсушава. Тук е важно да отбележим, че мастилата не бива да бъдат оставяни да изсъхнат до край. Ако изображението се отпечатва върху някакъв вид текстил е необходимо да мине през специална термотрансферна преса. По този начин самите мастила попиват и изсъхват напълно от големия натиск и температура.
  • Дигитален трансферен печат : Чрез този вид печат могат да се брандират всякакви видовете подаръци и артикули. Често се използва при печат на дърво, метал, подложки за мишки, тениски, чаши и много други рекламни сувенири.

Предимствата на трансферния печат са изключително високо качество, икономичността на процеса, както и не на последно място ценовата ефективност за неголеми серии.

Наши сайтове

Контакти

Адрес: София, ул. "Методи Кусевич" №26
Тел: 0886 476 776
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
рекламна агенция     reklamna agenciq     reklamna agenciq

Рекламна агенция M&M Vision | Всички права запазени | © 2007 - 2019