Рекламни визитки - Рекламна агенция M&M Vision

Визитната картичка представлява малко картонче с изключителни възможности. Визитката е създадена да представя Вашето име, дейност или фирма. Стилно създадената визитка представя собственика й по един уникален начин. Не бива никога да подценявате визитната картичка ! Независимо как е минала дадена бизнес среща, Вие трябва да оставите на събеседника си своята визитка. Тя трабва да е с приятен дизайн и с качествено изпълнение, иначе рискувате тя да се озове в кошчето за боклук. В тази статия, ние от рекламна агенция M&M Vision ще Ви дадем няколко съвета за дизайн на визитка, за да спечелите Вашия бъдещ клиент или партньор.

1. Никога не прекалявайте с информацията във визитката

Визитната картичка не е Вашия сайт, в който разказвате за себе си или за Вашата дейност. Тя е направена в малки размери, удобна за всеки джоб, портфейл или малка дамска чанта. На нея трябва да бъдат изписани телефон, имена, имейл, уеб сайт и фирмата или дейността която извършвате.

2. Избягвайте да използвате повече от 2 шрифта

Използването на различни шрифтове в една визитка не е препоръчително. По този начин ще развалите идеята и уникалната корпоративна идентичност на фирмата. Ако имате уеб сайт, старайте се шрифта да е същия като на сайта. Избягвайте да удебелявате, накланяте или да подчертавате част от текст. Да, наистина може да направите Вашето име или имейл с по-дебел шрифт, но не и цялата информация намираща се на визитната картичка.

3. Изображенията с ниско качество

Използвайте изображения, които имат по-голяма разделителна способност от 300 dpi. По този начин Вие ще бъдете убедени, че крайния резултат няма да бъде пиксализирана или размазана визитка. За Ваша сигурност, може да попитате Вашая рекламен консултант дали качеството на снимката е достатъчно добро за успешен краен резултат.

4. Избягвайте да използвате изображения, които са сложни за възприемане

Простотата е ключа към успеха. Стремете се снимката, която смятате да използвате да не е с многожество цветове. По този начин Вие ще разконцентрирате вниманието на притежателя й от най-важното, а то е информацията намираща се на визитката. Изображенията с тъмни или светли елементи ще разконцентрират изцяло вниманието от същността.

5. Използването на лична снимка

Избягвайте на използвате лична снимка на визитната картичка, освен ако не сте музикант или актьор. Разбира се, ако лицето Ви е основен фактор при намирането на работа – да поставете си своя лик. Препоръчително е да използвате някакъв забавен и креативен елемент или дори да си измислите Ваш собствен визуален герой.

6. Никога не пропускайте важната контактна информация

Дори визитката да е направена с много добър дизайн, ако липсва пълна информация за собственика е напълно възможно да има неприятни последици. В днешно време повечето фирми и хора комуникират чрез имейл. Ако на визитката картичка има само поставен телефон за контакт, то много хора ще предпочетат да намерят някой друг. Друг важен фактор е поставянето на сайта на фирмата ( разбира се ако имате такъв ). Ако нямате, спокойно може да поставите на Вашата визитка линка към фейсбук групата си или към друга социална мрежа в която имате публикувана информация за Вашата фирма или дейност. По този начин ще разширите последователите си и чрез редовно публикуване на коментари, реклами и т.н. чрез групата си, рано или късно ще напомните на притежателя на рекламната Ви визитка, че Вие може да му предложите Вашия продукт. Сега ще кажете – „ да, но на визитката ми няма достатъчно място за тази информация „. Е, за да нямате подобен проблем, прочетете следващата точка.

7. Едностранни визитки

В днешно време много хора използват едностранни визитки, тъй като нямат достатъчно информация за другата страна или просто защото е по-евтин вариант. Нашата рекламна агенция съветва свойте клиенти и читатели обаче да не използват този вариант. Нищо не Ви пречи на обратната страна на визитката да поставите Вашето лого или слоган ( девиз ). Така лесно и бързо ще накарате Вашия клиент или партьор да си спомни, кои сте и с какво се занимавате.

8. Нестандарни размери за визитна картичка

В различните краища на света има различни размери за визитки. В България стандартния размер за визитна картичка е 50/90мм или 54/86мм. Задължително трябва да се съобразявате с размера на визитката. Тя трябва лесно да може да се прибира в портфейли или визитници, както и да не бъде малка. Какво имаме предвид – представете си, че Вашия клиент работи и с други фирми. Използва портфейл. Ако Вашата визитка е малка и той я прибере сред другие, които са с по-голям размер, то Вашата визитна картичка ще се изгуби. Ако пък е с по-голям размер и не може да влезе в портфейл, то Вие може да бъдете почти сигурни, че визитката ще бъде изхвърлена или запратена в някой прашлясъл шкаф или чекмедже.

Ние от рекламна агенция M&M Vision можем да бъдем полезни и да Ви помогнем при избора на визитна картичка. Ще ви предложим многожество видове изработени визитки за наши клиенти. Предлагаме изработката на визитки с най-висококачествени технологии и машини. Богат избор на ефектни картони.

Изготвено от рекламна агенция M&M Vision.

Предишна статия

       

Следваща статия

Наши сайтове

Контакти

Адрес: София, ул. "Методи Кусевич" №26
Тел: 0886 476 776
E-mail: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.
рекламна агенция     reklamna agenciq     reklamna agenciq

Рекламна агенция M&M Vision | Всички права запазени | © 2007 - 2019